تغییرات صنعت هواپیمایی در ده سال آینده

اگر اخیراً زیاد با هواپیما سفر کرده باشید، حتماً متوجه شده اید که صنعت هواپیمایی بسیار تغییر کرده است. از یک جهت، هزینه ی سفر هوایی بیشتر شده و از جهاتی دیگر مردم بیشتری امروزه با هواپیما سفر می کنند. هواپیماها ایمن تر از گذشته هستند. تعداد پرواز ها بیشتر شده و از شهر هایی به جز پایتخت می توان به کشورهای خارجی سفر کرد. تعداد پرواز های بدون توقف نیز بسیار بیشتر از گذشته است. امروزه تغییرات صنعت هواپیمایی سرعت بیشتری به خود گرفته و هر روز شاهد تغییرات مثبت و تازه ای هستیم. با 2Safar همراه شوید تا با تغییرات احتمالی یک دهه ی آینده آشنا شوید.

2safar

به زودی مردم خیلی بیشتری با هواپیما سفر خواهند کرد.

تا سال 2035 تعداد مسافرین خطوط هوایی دو برابر خواهد شد. بر طبق گزارش تحقیقات انجمن حمل و نقل بین المللی (IATA) ، در حالیکه در سال 2016 سه میلیارد و هشتصد هزار مسافر با خطوط هوایی جا به جا شده اند، این عدد در سال 2035 به هفت میلیارد و دویست میلیون خواهد رسید. این عدد به تعداد مسافر در کل پرواز ها اشاره دارد یعنی اگر یک نفر پنج بار در سال سوار هواپیما شده است پنج مسافر در نظر گرفته می شود.

2safar

بیشترین رشد مسافر مربوط به کشورهای آسیایی خواهد بود.

بر اساس گزارش انجمن حمل و نقل بین المللی بیشتر مسافران جدید مربوط به کشورهای آسیا می شوند. کشورهایی نظیر چین و اندونزی بیشترین رشد را خواهند داشت. تعداد مسافران خطوط هوایی آسیا و کشورهای اقیانوس آرام با رشد 4.7 درصد در سال تا سال 2035 به سی میلیارد و صد میلیون نفر خواهد رسید. این در حالی است که مسافران خطوط هوایی اروپا و آمریکای شمالی با نرخ رشد 2.5 و 2.8 درصد کم ترین رشد را خواهند داشت. چین تا سال 2024 از آمریکا پیشی خواهد گرفت و عنوان بزرگ ترین بازار حمل و نقل هوایی را از آن خود خواهد کرد. هند نیز با جلو زدن از انگلستان عنوان سوم را تصاحب خواهد کرد. پس از چین، آمریکا و هند، کشورهای اندونزی و ویتنام چهارم و پنجم خواهند بود. آسیا پرچمدار میدان است.

2safar

دلیل رشد کشورهای آسیایی، رشد سریع اقتصاد در این منطقه است.

اصلی ترین دلیل جلو زدن کشورهای آسیایی از اروپا و آمریکای شمالی، رشد اقتصادی کشورهای این منطقه است. به دلیل رونق اقتصادی، درآمد طبقه ی متوسط در کشورهای آسیایی رو به افزایش است. از سویی قیمت بلیط خطوط هوایی نیز به تدریج کاهش می یابد و در نتیجه قدرت خرید مردم بالا می رود. در واقع با افزایش سطح تقاضا رشد صنعت هواپیمایی نیز سرعت می گیرد و همه ی این عوامل دست به دست هم می دهند تا پیشرفتی قابل توجه را شاهد باشیم.

2safar

تعداد هواپیماهای ارزان قیمت و بزرگ بیشترخواهند شد.

شرکت های هواپیمایی اروپایی و آسیایی در حال پشت سر گذاشتن آمریکا هستند. ساخت هواپیماهایی ارزان تر و کار آمد تر موجب تصاحب بازار می شود. رایان ایر(متعلق به کشور ایرلند) با داشتن هواپیماهای ارزان قیمت از سال 2016 بزرگ ترین خط هوایی اروپا بوده و از لوفتانزا جلو زده است. این خط هوایی که پیش از این تنها پرواز هایی با مسافت کوتاه انجام می داد، شروع به خدمت رسانی در زمینه ی پرواز های بین قاره ای کرده است و در آینده شاهد رشد و پیشرفت بیشتر این خط هوایی خواهیم بود.

2safar

راه های بیشتری برای خرید بلیط وجود خواهد داشت.

مثل هر تجارت دیگری، ایرلاین ها نیز به دنبال پول شما هستند و دست به هر کاری می زنند تا خرید بلیط سریع تر و آسان تر صورت بگیرد. اگرچه در حال حاضر به حد کافی با امکان خرید آنلاین، کارها آسان هست اما ایرلاین ها به دنبال متنوع تر کردن راه های پرداخت پول هستند. این راه های جدید قرار است به کاهش هزینه های مسافر نیز کمک کنند. حتی هم اکنون برخی ایرلاین ها شروع به امتحان راه های جدید کرده اند. مثلاً ایرلاین پیچ در ژاپن بیت کوین قبول می کند. ایرلاین KLMنیز اولین ایرلاین غیر چینی است که WeChat Pay را به عنوان شیوه ی پرداخت بلیط قبول می کند. 600 میلیون چینی از این شیوه استفاده می کنند. استفاده از این شیوه های جدید و به روز برای ایرلاین ها بسیار هوشمندانه است و تعداد مشتریان را به شکل قابل توجهی افزایش خواهد داد.

2safar

هواپیماهای روسی و چینی رشد قابل ملاحظه ای خواهند داشت.

بر اساس نتایج تحقیقات و پیش بینی تقاضای بازار، در بیست سال آینده دنیا به بیش از چهل و یک هزار هواپیمای جدید احتیاج خواهد داشت. بوئینگ و ایرباس، غول های صنعت هواپیمایی قادر به تولید این میزان هواپیما نخواهند بود، بنابراین کشورهایی مثل روسیه و چین که در حال حاضر در حال گسترش صنعت هواپیمایی خود هستند بخش بزرگی از نیاز بازار را تأمین خواهند کرد. چین اخیراً بزرگ ترین جت دنیا را ساخته است و با روسیه در حال همکاری جهت ساخت هواپیمای اقیانوس پیمای جدیدی است که Irkut MC-21 نام دارد و سایز آن مشابهایرباسA320 است.

2safar

هواپیماهای اقیانوس پیما کوچک تر خواهند شد.

هواپیماهای غول پیکری مانند Boeing 747و A380در حال بازنشستگی هستند و جای خود را به هواپیماهای کوچک تر می دهند که سوخت کمتری مصرف می کنند.شرکت ایرباس تولید هواپیمای A380را کاهش یا متوقف خواهد کرد. خیلی از ایرلاین های بزرگی مانند اماراتکه پیش از این هواپیماهای بزرگ A350-1000وA350s می دادند، به سفارش هواپیماهای کوچک تر روی آورده اند. هواپیماهای جدید بیشتر تک ردیفه خواهند بود.

2safar