جاذبه های توریستی که در سال های آینده نابود خواهند شد

جاذبه های توریستی که در سال های آینده نابود خواهند شد

به جز جزایری که به تدریج در حال نابودی هستند و تا قرن آینده به طور کامل از کره ی زمین محو خواهند شد، برخی مناطق و جاذبه های معروف و توریستی جهان نیز رو به زوال هستند و ممکن است زمانی که شما تصمیم به سفر و بازدید از این مناطق بگیرید، دیگر وجود نداشته باشند. زمان را از دست ندهید! با 2Safar همراه باشید تا جاذبه های رو به افول کره ی زمین به به شما معرفی کنیم.

2safar

ونیز، ایتالیا

کمتر کسی آوازه ی این شهر رمانتیک و مقصد محبوب ماه عسل زوج های عاشق را نشنیده است. از این نظر سفر دوستان به دو دسته تقسیم می شوند: آن هایی که ونیز را قبلاً دیده اند و آن هایی که آرزوی دیدنش را دارند. اگر در این رؤیا به سر می برید که سوار گوندولا یا قایق های مخصوص شوید و در میان کانال های شهر ونیز به قایق سواری بپردازید، باید بدانید زمان زیادی در اختیار ندارید. شهر معلق ونیز به علت افزایش سطح آب دریا و تغییرات طبیعی ساختمان ها در طول زمان در حال نابودی است و هر سال چند میلی متر بیشتر از سال قبل به زیر آب می رود. احتمال دارد این شهر در سال های آینده موقعیت کنونی خود را از دست بدهد و نسل های آینده ونیز امروزی را هرگز نبینند.

2safar

دیواره ی بزرگ مرجانی، استرالیا

بزرگ ترین و چشم نواز ترین دیواره ی مرجانی دنیا درشرق استرالیا متأسفانه به دست بشر در حال نابودی است. تغییرات آب و هوایی و آلودگی آب دریا منجر به خوردگی دیواره و آسیب آن شده است. تغییر دمای آب موجب شده است دیواره ی مرجانی به طور عمده سفید شود و صخره های رنگارنگ و نفسگیر این ناحیه به شکل بیمار گونه ای رنگ خود را از دست بدهند. بیش از از نیمی از دیواره ی مرجانی از دهه ی 1980 تاکنون از بین رفته است و نیم دیگر نیز در حال نابودی ست. تا دو دهه ی آینده اثری از یکی از زیباترین شگفتی های طبیعی جهان وجود نخواهد داشت و استرالیا یکی از بزرگ ترین جاذبه های گردشگری خود را از دست خواهد داد.

2safar

قطب جنوب

اگر آماده ی یک سفر ماجراجویانه و بی نظیر هستید، قطب جنوب را در فصل تابستان انتخاب کنید. این سفر را برای سال های آینده به تعویق نیندازید زیرا شاید روزی که تصمیم به چنین سفری بگیرید، دیگر قطب جنوبی به صورت کنونی وجود نداشته باشد! در فصل تابستان و در نیمکره ی جنوبی زمین، یخ های دریا کوچک تر می شوند و کشتی های تفریحی این امکان را می یابند به جاذبه های منحصر به فرد قطب در وسعتی بزرگ تر از قاره ی اروپا دسترسی داشته باشند. این بخش از قطب محل زندگی گونه های شگفت انگیز جانوری مانند پنگوئن ها، فک ها و وال های شکارچی است.

2safar

بر اساس تحقیقات منتشر شده درباره ی تغییرات آب و هوایی زمین، پیش بینی می شود میزان یخ های دائمی کره ی زمین در یک صد سال آینده بیست و پنج در صد کاهش یابد و بیشتر این نابودی در قطب جنوب رخ خواهد داد. این تغییرات اکوسیستم شکننده ی قطب جنوب را برای همیشه دچار تحول خواهد کرد.

2safar

دیوار بزرگ چین

بزرگ ترین سازه ی چین که بیش از بیست هزار کیلومتر درازا دارد، جاذبه ای رو به زوال است که نسل های بعد دیگر آن را به شکل کنونی اش مشاهده نخواهند کرد. به گفته ی محققان تنها 9 درصد دیوار چین در وضعیت قابل قبولی به سر می برد. بیشتر قسمت های دیوار به علت فرسایش و آسیب های انسانی مثل راه رفتن بر روی دیوار تخریب شده است. ضمن اینکه مردم محلی نیز در طول زمان آجر های دیوار را برای خود دزدیده اند و هنرمندانروی این دیوار ها نقاشی کرده اند. امروزه اگر چه تلاش می شود دیوار مجدداً ترمیم شود، اما این کار بودجه ی قابل توجهی نیاز دارد که دولت قادر به تأمین آن نیست و این سازه ی معروف روز به روز فرسوده تر می شود.

2safar

وین، اتریش

وین شهری است پر از کاخ های بازمانده از قرن هجده میلادی، قلعه های سبک باروک، کافی شاپ های مشهور، موزه های جهانی و کوچه های پیچ در پیچ رؤیایی. جذابیت این شهر دلفریب برای یک هزار سال حفظ شده است و هرگز افولی به خود ندیده است.

متأسفانه قسمت قدیمی شهر وین در لیست میراث جهانی در خطر سازمان یونسکو قرار دارد زیرا در این قسمت شهر برج ها و آسمان خراش هایی در دست ساخت است که چهره ی شهر را برای همیشه تغییر خواهند داد و آن وین دوست داشتنی در سال های آینده ناپدید خواهد شد.

2safar

ماداگاسکار

در صد و شصت میلیون سال قبل تکه ای وسیع از خاک آفریقا (با مساحتی قابل مقایسه با مساحت کشور ایران) از این قاره جدا شد و جزیره ی ماداگاسکار کنونی شکل گرفت. در طول سالیان طولانی اکوسیستم این جزیره، پوشش گیاهی و حیات وحش خارق العاده اش با قاره آفریقا متفاوت شده و در واقع به هیچ کجای دیگر دنیا شباهتی ندارد. مثلاً در این جزیره خزنده ها و پستاندارانی زندگی می کنند که در هیچ نقطه ی دیگری از جهان یافت نمی شوند. متأسفانه بخش اعظم جنگل های ماداگاسکار به خاطر پروژه های جنگل زدایی نابود شده است و حیات وحش جزیره در معرض خطر جدی قرار دارد. بر اساس مطالعه ای که در سال 2017 صورت گرفته است هر سال یک درصد از جنگل های این جزیره در حال تخریب است و با این روند در طول یک قرن چیزی از ماداگاسکار باقی نخواهد ماند.

2safar

جزایر کارائیب

سازمان های بین المللیِ تغییرات آب و هوایی پیش بینی کرده اند جزایر کارائیب به علت افزایش سطح آب دریا تا یک قرن آینده از بین خواهند رفت. این جزایر که مقصد رؤیایی میلیون ها توریست در سرتاسر جهان هستند و بیش از سیصد جاذبه ی توریستی دارند، با تمام ساختمان ها، هتل ها، فرودگاه ها و زمین های کشاورزی اشنابود و بخشی از تاریخ خواهند شد. پیش بینی می شود که این اتفاق تا سال 2100 رخ خواهد داد.

2safar