مقصد های طلایی سفر

مقصد های طلایی سفر

روزگاری نه چندان دور جویندگان طلا به دنبال ماجراجویی و کسب ثروت دنیا را در می نوردیدند. تب طلا فراگیر شده و این موضوع دستمایه ی داستان ها، فیلم ها و افسانه های زیادی گشته بود. هنوز هم جویندگان طلا در سودای ثروت راهی سرزمین های دیگر می شوند و آرزوی ثروت بادآورده را دارند. ما در 2Safar شما را به سفر هایی طلایی دعوت می کنیم. چنانچه به طلا و درخشش و شکوه آن علاقه مند هستید با ما همراه شوید. در مقصد هایی که به شما معرفی می کنیم طلا حرف اول را می زند.

1. وات تریمیت، معبد بودای طلایی، بانکوک، تایلند

دین بودا در تایلند و کشورهای شرق آسیا رواج دارد. مجسمه ی بودای وات ترمیت نه تنها بزرگ ترین مجسمه ی طلای بودا در جهان است، بلکه به طول کلی بزرگ ترین مجسمه ی طلای دنیا محسوب می شود. این مجسمه حدود پنج و نیم تن وزن و سه متر ارتفاع دارد. مجسمه ی بودا به مدت دو قرن پوشیده و مخفی شده بود تا ارزش واقعی آن از چشم مهماجمان برمه ای پنهان بماند و به تاراج نرود. امروزه توریست ها از تماشای این مجسمه ی طلای باشکوه لذت می برند و معبدی که این مجسمه در آن قرار دارد پر بیننده ترین معبد بانکوک است.

2safar

2. کینکاکو-جی، معبد گنبد طلایی، کیوتو، ژاپن

هر چه بدرخشد طلا نیست اما کینکاکو-جی قطعاً طلای واقعی است. با بازدید از این معبد که معروف ترین معبد کشور ژاپن است، ممکن است از خود بپرسید چرا از چنین مکانی بهتر مراقبت نمی شود؟ کینکاکو-جی تا کنون دو بار در آتش سوخته است که یکی از این آتش سوزی ها توسط راهبی دیوانه اتفاق افتاده است. ساختار کنونی معبد تا حد زیادی جدید است و به سال 1955 باز می گردد. این معبد سه طبقه ی سبک ژاپنی که درخششی منحصر به فرد دارد از نقاطی محسوب می شود که حتماً باید دید.

2safar

3. معبد طلایی، آمریتسار، هند

این معبد آرامشی حیرت انگیز و ابهتی غریب دارد. اگر به طلا، این فلز گران قیمت و سحر انگیز علاقه مند هستید، این معبد را در فهرست نقاطی که باید ببینید قرار دهید. معبد آمریستار توسط دریاچه ی مصنوعی بزرگی احاطه شده است و چشمه ی آب مقدس نیز در کنار آن قرار دارد. بازتاب انوار طلایی رنگ این ساختمان بر دریاچه منظره ای دلفریب به وجود می آورد. معبد آمریستار از دیدنی ترین نقاط کشور هندوستان است.

2safar

4. تاج جواهر نشان، لندن، انگلستان

در برج لندن جواهرات سلطنتی انگلستان به نمایش در آمده اند. تاج جواهر نشان ملکه، جواهرات، انگشترها و شمشیر های طلا همگی در این برج گردآوری شده و در معرض تماشای عموم قرار گرفته اند. نگهبانان مسلح با دقت فراوان از این جواهرات مراقبت به عمل می آورند، زیرا در سال 1671 نزدیک بود این جواهرات توسط کلنل بلود، یک مرد ایرلندی، به سرقت برود. توریست ها می توانند از این مجموعه که نمی توان برایش قیمتی تعیین کرد و نماد شکوه و تجمل پادشاهی انگلستان است بازدید کنند. شاید جالب باشد بدانید الماس مشهور کوه نور که توسط نادر شاه افشار از هندوستان به ایران آورده شد و بعدها به سرقت رفت و پس از مدتی بی خبری بر روی تاج ملکه بریتانیا ظاهر شد در این برج نگهداری می شود. این الماس زوج الماس مشهور دریای نور است که در موزه جواهرات تهران نگهداری می شود.

2safar

5. گلدن گیت بریج یا پل دروازه ی طلایی، سان فرانسیسکو، ایالات متحده

پل دروازه ی طلایی نه دروازه است و نه از طلا ساخته شده است! اما یکی از معروف ترین بناهای ایالات متحده و کل دنیا به شمار می رود. این پل معلق ساحل سان فرانسیسکو را به اقیانوس آرام متصل می سازد و با 2737 متر طول، طویل ترین پل معلق دنیا است. ضمناً روی این پل بیشترین میزان خودکشی در کل آمریکا صورت می گیرد. برای تماشای گلدن گیت به سان فرانسیسکو بروید اما فکر خودکشی را از سر بیرون کنید!

2safar

6. معدن طلای کرومدرای، ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی به مدت بیش از صد سال بزرگ ترین تولید کننده ی طلا در کل دنیا به شمار می رفت (امروزه چین این عنوان را از آفریقای جنوبی ربوده است). چنان چه به معدن طلای کرومدرای که در خارج از شهر ژوهانسبورگ قرار دارد سفر کنید، در مورد شیوه های سنتی حفاری جهت یافتن طلا اطلاعات زیادی به دست خواهید آورد و خودتان می توانید به دل کوه رفته و حس معندچیان افسانه ای طلا را تجربه کنید.

2safar

7. نمایشگاه توتان خامون، نقاط مختلف دنیا

جواهرات فراعنه ی مصر در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می شوند. در دوران مصر باستان، فراعنه به شدت به طلا علاقه مند بودند طوری که حتی تابوت های خود را از طلا می ساختند یا حداقل از طلا نیز در ساخت تابوت استفاده می کردند. این نمایشگاه به صورت تور دوره ای در نقاط مختلف دنیا برگزار می شود تا تمام دنیا بتوانند گنجینه ی جواهرات مصر باستان که براستی بی نظیر و خارق العاده است، از نزدیک ببینند. البته برخی از جواهرات کپی های خیلی عالی هستند و اصل نیستند.

2safar

8. گلد کست یا ساحل طلایی، استرالیا

جا دارد که در انتها گلد کست استرالیا را نیز در فهرست مقصد های طلایی خود قرار دهیم. این ساحل از جنس طلا نیست اما دست کمی هم از طلا ندارد. این منطقه از جنوب شرقی کویین لند به خاطر آب و هوای استوایی اش شهرت دارد و مکانی عالی برای ورزش های دریایی مانند موج سواری محسوب می شود. ساحل طلایی یک منطقه ی بزرگ توریستی است و سالانه ده میلیون توریست به این ساحل سفر می کنند و در واقع این ساحل با اینکه از طلا ساخته نشده است اما بسیار پول ساز و ثروتمند است. این محل همچنین یک مرکز فیلم سازی مهم به شمار می رود و سومین مرکز فیلم سازی استرالیا است.

2safar