چگونه در هزینه ی غذا در سفر صرفه جویی کنیم؟

خوردن یکی از بزرگ ترین لذت های زندگی برای بیشتر مردم جهان است. در سفر این لذت بیشتر می شود چون بسیاری از ما ممکن است در جریان زندگی روزمره فرصت کافی برای خوردن غذای مفصل نداشته باشیم. سفر اما داستان دیگری است. در طول سفر ما نه تنها برای خوردن وقت داریم، بلکه یکی از تفریحات سفرهای خارجی امتحان غذاهای متفاوت و جدید است. با وجود همه ی این ها، هزینه ی غذا می تواند سنگین باشد و یکی از راه های کاهش مخارج سفر صرفه جویی در این هزینه است. سؤال این جاست که چگونه می توان هر دوی این ها را با هم داشت؟ هم در سفر غذاهای لذیذ و جدید امتحان کرد و هم در هزینه ی غذا صرفه جویی به خرج داد؟

2safar

ما اصلاً توصیه نمی کنیم با خود کنسرو یا غذای آماده به سفر ببرید یا در طول سفر به آشپزی بپردازید. مگر می شود کسی به ایتالیا سفر کند و یک پاستای اصیل ایتالیایی نخورد؟ به اسپانیا برود و از پائلا، غذای معروف این کشور، صرف نظر کند؟

ما توصیه هایی برای صرفه جویی در هزینه ی غذا در سفر برای شما آماده کرده ایم که می توانید با بهره گرفتن از آن ها در عین حال که از لذت خوردن غذاهای جدید بهره مند می شوید، هزینه ها را نیز به بهترین شکل کنترل کنید. با 2Safar همراه باشید.

2safar

بوفه ها

در سفر از رستوران هایی که بوفه ی آزاد دارند غافل نشوید. بوفه ها اغلب بسیار به صرفه هستند و شما با غذا خوردن در این رستوران ها به اندازه ی دو وعده سیر خواهید شد. البته کیفیت غذاهای بوفه ها خیلی بالا نیست اما به نسبت قیمت مناسب است. در ضمن تنوع غذایی این بوفه ها عالی است. انواع پیش غذا، غذاهای اصلی، سالاد، دسر و میوه سرو می شود که نیاز روزمره تان به انواع گروه های غذایی را برطرف می سازد. البته قیمت و کیفیت بوفه ها با یکدیگر متفاوت است و بهتر است با کمی تحقیق بوفه ای ارزان و مناسب بیابید. اگر تا کنون چندین بار از خود سؤال کرده اید که آیا غذا خوردن در بوفه ها به صرفه است یا خیر ما به این سؤال شما پاسخ می دهیم: بله بیشتر اوقات واقعاً به صرفه است.

2safar

دکه های غذا فروشی

پیش از این در2Safar زیاد توصیه کرده ایم که از این دکه ها غافل نشوید. شاید به نظرتان برسد غذاهایی که این دکه ها می فروشند بهداشتی نیست. این موضوع ممکن است در مورد برخی از آن ها صدق کند اما عموماً این گونه نیست و اتفاقاً برعکس است. این دکه ها اغلب در مناطق شلوغ توریستی قرار داشته و مشتریان متعددی دارند. آنقدر میزان فروش غذا زیاد است که به ندرت چیزی فاسد می شود. شما با صرف تنها چند دلار می توانید یک وعده غذای سیر کننده بخورید. ضمن اینکه اغلب دکه ها غذاهای محلی می فروشند و شما شانس امتحان کردن غذاهای مقصد را پیدا می کنید. از آن جا که پول زیادی بابت غذا نمی پردازید، می توانید ماجراجویی به خرج دهید و غذاهای جدید را امتحان کنید و حتی اگر دوست نداشته باشید ضرر چندانی نکرده اید.

2safar

غذاهای خیابانی

علاوه بر دکه های فروش غذا، در خیلی از خیابان های شلوغ و توریستی به خصوص در کشور های آسیای شرقی می توانید غذاهای خیابانی را امتحان کنید. این غذاها در گاری ها و بساطی ها به فروش می رسند و معمولاً تازه، خوشمزه و ارزان هستند. می توانید یک بشقاب غذا بخرید، روی صندلی های پلاستیکی بنشینید و در حال تماشای شور و حال مردم غذایتان را نوش جان کنید. این غذاها مقابل شما طبخ می شوند و تماشای مراحل تهیه ی غذا خودش به حد کافی لذت بخش است. تفاوت دکه های غذا فروشی با سایر غذاهای خیابانی در دائمی بودن وجود دکه ها است. این دکه ها حالت رستوران های خیلی کوچک را دارند و جایشان ثابت است. اما بساط غذاهای خیابانی معمولاً صبح ها برپا شده و شب ها جمع می شود و ممکن است روز بعد گاری ها در نقطه ای دیگر مستقر شوند. ضمناً غذاهای خیابانی ارزان تر از دکه ها هستند و بهترین روش برای امتحان غذاهای سنتی در کشور مقصد محسوب می شوند.

2safar

شما توریست عزیز! برای امتحان غذاهای خیابانی ناز نکنید و خوردن این غذاها را بی کلاسی ها ندانید. در کشورهایی مانند تایلند امتحان نکردن غذاهای خیابانی موجب پشیمانی تان خواهد شد. بماند که خوردن این غذاها به لحاظ مالی نیز بسیار به صرفه است و چون فروشندگان این غذاها افراد قانعی هستند و هزینه ی اجاره ی مکان، کارمند، مالیات و غیره ندارند، در نتیجه غذاهایشان را با قیمت های خیلی ارزان می فروشند که قابل قیاس با رستوران ها نیست.

2safar

فست فود ها

فست فود ها اگر چه برای سلامتی مفید نیستند اما در طول سفر باید خدا رو شکر کنید که آن ها وجود دارند. فست فود ها در سفر امتیازات متعددی دارند. اولاً که معمولاً ارزان هستند و در رستوران های فست فود از انعام دادن نیز خبری نیست. ارزان بودن این غذاها در شهرهای گرانی مانند سنگاپور یا لندن برای توریست ها غنیمت است.

2safar

ثانیاً فست فود ها بسیار سیر کننده هستند و پر کالری بودن آن ها اگرچه در طول زندگی روزمره معضل محسوب می شود، اما در سفر شما را برای مدتی طولانی سیر نگه می دارد. یکی دیگر از مزایای فست فود های زنجیره ای بالا بردن حق انتخاب شما در شهر ها و کشورهایی است که غذاهای محلی را دوست ندارید. البته این را بگوییم که در کشورهای جنوب شرق آسیا فست فود های زنجیره ای معروف مانند مک دونالد گران تر از غذاهای محلی در می آید اما به هر حال خیال شما همیشه بابت گرسنه نماندن در صورت دوست نداشتن غذاها راحت است.

2safar

رستوران های محلی و غیر زنجیره ای

2safar

شاید در سفرهای خارج از کشور دوست داشته باشید در رستوران های بین المللی و زنجیره ای معروف مانند اُلیو گاردن یا استیک هاوس غذا بخورید، اما این کار نه تنها مخارج غذای شما را در سفر افزایش می دهد، بلکه از امتحان غذاهای محلی که بخشی از تجربه ی شما از کشور مقصد محسوب می شود محروم می مانید. می توانیم درک کنیم که گاهی از رستوران های یونانی خسته می شویم و یا دیگر تحمل غذاهای تایلندی را نداریم و می خواهیم یک همبرگر ساده بخوریم. غذاهای غیر محلی می توانند یک گزینه باشند اما بهتر است غذاهای محلی را در اولویت قرار دهید. از نظر هزینه های غذا، انتخاب غذاهای محلی معمولاً ارزان تر هستند مثلاً در یونان گایرو که یک غذای یونانی است 2.5 یورو است در حالی که پیتزا 6 یورو قیمت دارد. یا در ویتنام یک کاسه فو، غذای ویتنامی، کمتر از یک دلار است و همبرگر سه برابر قیمت دارد.

2safar

تخفیف ویژه ی ناهار

در خیلی از کشور ها مانند کشورهای اروپایی یا آمریکایی ناهار وعده ی اصلی روز به شمار نمی رود و شام مهم تر است. بیشتر مردم ناهار خود را به صورت غذایی سبک سر کار می خورند. در نتیجه رستوران ها که هنگام ظهر خلوت تر هستند و مشتریان کمتری دارند تخفیف های ویژه برای ناهار در نظر می گیرند. این تخفیف می تواند به صورت سرو سوپ و سالاد رایگان با غذا باشد یا روی آیتم های منوی شام تخفیف بخورد. پس از این تخفیف ها غافل نشوید و سعی کنید به جای شام ناهار را در رستوران و مفصل بخورید. در این صورت ممکن است 30 تا 40 درصد در صورت حساب خود تخفیف بگیرید که قابل توجه است.

2safar

حذف اسنک و میان وعده ها

در نگاه اول ممکن است هزینه ی یک بستنی، یک عدد شکلات، یک برش کیک، یک فنجان قهوه و غیره گران نباشد اما اگر هزینه ی تمام این میان وعده ها با هم جمع ببندید به اندازه ی یک وعده ی مفصل غذا در رستوران در می آید. بنابراین خرید اسنک ها متوقف کنید. اینگونه خوراکی ها را از خانه به همراه ببرید. در واقع اگرچه همراه بردن غذا به سفر کار عاقلانه ای نیست، اما داشتن تنقلات مانند انواع آجیل و خشکبار، کیک، بیسکوئیت، شکلات و این قبیل چیزها در سفر هزینه ی میان وعده های شما را به میزان قابل توجهی کاهش خواهد داد. البته امتحان تنقلات و خوراکی های کشور مقصد مثل بستنی و غیره خوب است اما هر روز و چندین نوبت خرید تنقلات هزینه های سفر شما را بالا می برد. ضمناً در سفر قمقمه و فلاسکی کوچک به همراه داشته باشید و با خود آب خنک و قهوه از هتل به همراه ببرید.

2safar