پیدا کردن دوست در سفر

اگر چه آشنا شدن با افراد مختلف در سفر آسان است و یکی از شادی ها وتجربیات جذاب سفر نیز محسوب می شود، اما برقراری ارتباط پایدار و پیدا کردن دوستانی برای تمام زندگی در سفر دشوار است. اگر مایل هستید در هر گوشه ی دنیا دوست و رفیقی داشته باشید و دایره ی روابط خود را گسترش دهید با 2Safarهمراه باشید تا تکنیک های دوست یابی در سفر را بیاموزید.

2safar

1. ذهنی باز و پذیرا داشته باشید.

شما باید در مورد تفاوت هاییکه با مردم سایر کشورها و فرهنگ ها دارید، بسیار روشنفکرانه برخورد کنید و خود را از هیچ کس برتر ندانید. هر نوع پیش فرض ذهنی و قضاوت های عجولانه بر اساس شنیده ها را کنار بگذارید و آماده ی استقبال از تفاوت ها باشید. زمانی که ما بیاموزیم تفاوت ها جذاب تر از شباهت ها هستند، پیدا کردن دوست برایمان خیلی آسان خواهد شد. پس قدم اول را فراموش نکنید: ذهنی باز و روشن داشته باشید.

2safar

2. با هر کسی که می توانید آشنا شوید، اما دوستان خود را به دقت انتخاب کنید.

اگر قصد پیدا کردن دوستی های واقعی و بلند مدت را دارید، لازم است با افراد زیادی آشنا شوید و ارتباط برقرار کنید. تصور نکنید اگر با دو نفر آشنا شدید، همان دو قرار است تبدیل به دوستان همیشگی شما بشوند. شما باید در انتخاب این دوستان دقت و حتی وسواس به خرج دهید اما مهم تر از آن، باید با افراد زیادی آشنا شوید تا بتوانید دوستی باب میل خود بیابید. پس نکته ی اول در این مورد صحبت و آشنایی با تمام کسانی است که در سفر برخورد می کنید و نکته ی دوم، انتخاب چند دوست از میان این آشناها است. معمولاً پس از مکالمه ای نسبتاً طولانی با شخصی در سفر، می توانید از خود سؤال کنید آیا مایل به آشنایی بیشتر هستید و اینکه این فرد ارزش صرف وقت و انرژی برای تبدیل شدن به یک دوست احتمالی را دارد یا خیر.

پس توقع نداشته باشید در پایان سفر ده نفر به لیست دوستان نزدیک شما اضافه شود. همین که با یک نفر دوست شوید اما این دوستی ادامه دار باشد کافی است.

2safar

3. تقریباً به همه چیز پاسخ مثبت دهید.

در طول سفر شما باید آماده ی تجربه کردن باشید و به دعوت ها و تعارف ها نه نگویید، مگر آن که دلیل محکمی برای نه گفتن داشته باشید. خود انگیخته باشید و از یک برنامه ی ثابت و انعطاف ناپذیر پیروی نکنید. فرض کنید شما و همسرتان با زوجی در یک کشتی تفریحی آشنا شده اید و آن ها به شما پیشنهاد می دهند شام آن شب را در رستورانی با هم صرف کنید. در این موقعیت اگر از آن زوج نسبتاً خوشتان آمده است حتماً پاسخ مثبت دهید و به این فکر نکنید که مثلاً برنامه ی دیگری برای آن شبتان تدارک دیده بودید و قرار بود به جای دیگری بروید.

دوستی ها خود به خود شکل نمی گیرند و نیازمند صرف وقت و گاهاً فداکاری هستند اما به راستی ارزشش را دارند.

2safar

4. قادر به معرفی خود باشید.

هنگام آشنایی با مردم به خصوص افراد خارجی باید قادر باشید خود را به خوبی معرفی کنید. بخشی از این قضیه به تسلط شما به زبان برمی گردد و بخشی از آن به مهارت های ارتباطی شما. اگر بدانید چطور خود را به دیگران بشناسانید، نیمی از راه را در پیدا کردن دوست خوب را پیموده اید. آماده باشید تا بتوانید در مورد خودتان، علائق و خواسته هایتان و در پاسخ به سؤالاتی که معمولاً در آغاز آشنایی پرسیده می شود به خوبی صحبت کنید. اگر حرف خاصی برای گفتن نداشته باشید، ارتباطی شکل نخواهد گرفت. در سفر بیشتر سؤالات مردم پیرامون خود سفر است. چه جاهایی را تا کنون دیده اید؟ قسمت مورد علاقه ی شما در سفر چه بوده است و دیدن چه جایی را توصیه می کنید؟ ضمناً باید قادر باشید درباره ی شغل، محل زندگی و رشته ی تحصیلی تان به طرف مقابل اطلاعاتی بدهید. برای پرسش و پاسخ هایی از این قبیل آماده باشید.

2safar

5. خودتان را تحمیل نکنید.

خوب است که اشتیاق اولیه به آشنایی نشان داده و حالتی پذیرا داشته باشید، اما سماجت به خرج ندهید. صمیمیتِ ناگهانی و بیش از حد می تواند کار را خراب کند و شما از برقراری دوستی هایی با ارزش محروم بمانید. بهترین استراتژی این است که علاقه و اشتیاق خود را به آشنایی بیشتر بروز داده و سپس کمی عقب نشینی کنید. به این شکل به طرف مقابلتان فرصت می دهید که او نیز علاقه ی خودش به ادامه ی ارتباط را تخمین بزند و تصمیمی در این باره بگیرد. فراموش نکنید دوستی های واقعی اُرگانیک هستند و به طور طبیعی به وجود می آیند. شما به هیچ زور و اجباری احتیاج ندارید.

2safar

6. سعی کنید اولین تماس پس از آشنایی اولیه نه خیلی زود باشد و نه دیر

چنان چه در طول سفر به شخصی بر خوردید و صحبت کردید که از یکدیگر خوشتان آمد و شماره تماس یا ایمیل تبادل کردید، خیلی مهم است که تماس بعدی شما چه موقع باشد. نیاز نیست منتظر قدمی از طرف مقابل بمانید و اصرار داشته باشید حتماً او نخستین تماس را بگیرد. اگر در اولین دیدار توافق کردید که در طول سفر باز هم یکدیگر را ببینید، بهتر است تا روز بعد صبر کنید و سپس تماس گرفته و برنامه ی دیدار را تدارک ببینید. اگر شما یا دوست جدیدتان در روزهای پایانی سفر به سر می برید یا به هر دلیل نمی توانید برنامه ی مشترکی در طول سفر داشته باشید، پس از بازگشت به خانه تعلل چندانی به خرج ندهید و زودتر از دوست جدیدتان خبر بگیرید. در اینگونه مواقع اگر در همان آغاز آشنایی تماس های بعدی صورت بگیرد، احتمال برقراری دوستی خیلی زیاد است اما اگر فاصله ی زیادی بیفتد، هر دو طرف از تماس با یکدیگر صرف نظر می کنند. ضمن اینکه تماس خیلی زود هم ممکن است نتیجه ی خوبی نداشته باشد. لازم نیست دو ساعت بعد از نخستین دیدار به طرف مقابل تکست بدهید یا همان شب اول تماس بگیرید چون ممکن است او را فراری دهید.

2safar