اختلافات رایج زوج ها در سفر
برای یک تعطیلات عالی از مدت ها قبل برنامه ریزی کرده اید و همه چیز آماده است تا سفری رؤیایی در کنار شریک زندگی تان تجربه کنید. اما گاهی همه چیز مطابق انتظار ما پیش نمی رود و مشکلاتی بروز می کندکه خاطره ی سفر را در ذهن ما ناخوشایند می سازد. یکی از این مشکلات دعوا و اختلاف با همسرمان است. در ادامه مقاله ی اختلافات رایج زوج ها در سفر از عوامل تنش زا و مسائلی که موجب بروز اختلاف می شوند صحبت می کنیم. آگاهی از این عوامل آمادگی شما را برای پیشگیری از دعوا افزایش می دهد. با 2Safar همراه باشید.
اختلاف شماره یک: کی به فرودگاه برویم؟
وقت شناسی در سفر یک عامل کلیدی است و به همین خاطر نیز بیشتر دعواها رخ می دهد. بعضی افراد در وقت شناسی افراط می کنند و برخی زیادی بی خیال هستند. اگر شما و همسرتان در زمینه ی وقت شناسی و زمان آماده شدن برای وقایع مختلف اختلاف نظر دارید، به احتمال زیاد در سفر نیز با هم مشکل خواهید داشت. این دعواها از خانه و بر سر زمان رفتن به فرودگاه آغاز می شود. همسرتان می خواهد حتماً سه ساعت قبل در فرودگاه باشد و از حالا نگران ترافیک است و شما از زود رسیدن و در صف منتظر شدن متنفر هستید. بهتر است قبل از سفر در مورد وقت شناسی به یک توافق نسبی برسید وگرنه سفر پر تنشی خواهید داشت!
اختلاف شماره دو: چه چیزهایی در چمدان بگذاریم؟
بستن چمدان ها برای سفر همیشه دردسرهایی به همراه دارد. اگر شما نسبت به ظاهر خود سختگیر باشید و برای هر روز از سفرتان چند دست لباس بردارید و همسرتان از آن افرادی باشد که سبک بار سفر می کند، احتمال دارد بر سر میزان باری که می برید دچار اختلاف شوید. در این مواقع همسر شما تک تک وسایلی که در چمدان گذاشته اید را زیر سؤال می برد و از اینکه این همه بار با خود می برید حرص می خورد. شما هم به نوبه ی خود مجبورید دوباره وسایلی که او از چمدان خارج کرده و گفته به آن ها نیاز ندارید را داخل چمدان جای بدهید! راه حل منطقی برای اینطور مواقع این است که هر کس چمدان جداگانه ی خود را بردارد و مسئولیت حمل بارش را شخصاً به عهده بگیرد. در ضمن مقالات 2Safar در ارتباط با بستن چمدان ها برای سفر نیز در حل این اختلاف بی تاثیر نخواهد بود!
اختلاف شماره سه: از کدام مسیر برویم؟
این اختلاف در سفر های جاده ای بیشتر رخ می دهد. نقشه دو مسیر و یا بیشتر را برای رسیدن به مقصد به شما معرفی می کند. همسر شما اصرار دارد از مسیر کوتاه تر اما خطرناک تر برود. شما ترجیح می دهید در جاده ی امن تر رانندگی کنید. گم شدن در راه نیز یکی از دلایل دعوای بین زوج هاست و معمولا در سفر و جاهای ناشناخته اتفاق می افتد. در این مواقع قوه ی طنز خود به کار بیندازید و به جای جدی گرفتن هر مسئله ای، به یاد بیاورید که هم اکنون در سفر هستید و حتی گم شدن در شهر یا جاده ای ناشناس بعد ها تبدیل به خاطره ی بامزه ای خواهد شد و برای بچه هایتان تعریف خواهید کرد!
اختلاف شماره چهار: چرا آن وسیله را جا گذاشتی؟
گاهی شما در سفر وسیله ای را فراموش می کنید و بسته به اهمیت چیزی که جا گذاشته اید، دعواها شروع می شود. اگر مسئولیت حمل پاسپورت ها و مدارک مهم با یکی از شما باشد و در فرودگاه یادتان بیفتد که آن ها را جا گذاشته اید، همان لحظه باید آن سفر را بر باد رفته بدانید! بعضی اوقات هم شما دیگری را مقصر قلمداد کرده و یکدیگر را متهم به حواس پرتی و جا گذاشتن وسیله ای مهم می کنید.
توصیه ی ما در حل این اختلاف در درجه ی اول پیشگیری از وقوع آن است. حتماً برای سفرهایتان چک لیست تهیه کرده و همه چیز را چند بار کنترل کنید. ما پیش از این در 2Safar به تهیه ی لیست وسایل مورد نیاز برای سفر پرداخته ایم. می توانید از آن مقاله کمک بگیرید. در مرحله ی بعد، سعی کنید زمان خود را طوری برنامه ریزی کنید که دقیقه ی نود به فرودگاه نرسید و همیشه احتمال وقوع اتفاقات پیش بینی نشده مثل جا گذاشتن وسیله ای مهم را در نظر بگیرید و برای آن آماده باشید. راه حل بعدی در مقابله با این اختلاف، حفظ خونسردی است. اگر چیزی که جا گذاشته اید پاسپورت یا پولتان نیست، پس معمولاً قابل جبران است. شما می توانید وسیله ای که جا گذاشته اید را در مقصد تهیه کنید یا به طور کلی در طول سفر از آن صرف نظر کنید. بهتر است در این مواقع به هزینه ای که برای سفر کرده اید و تلاش هایتان برای برنامه ریزی یک تعطیلات لذت بخش فکر کنید. آن گاه به این نتیجه می رسید هیچ چیز ارزش ناراحتی شما را ندارد!
اختلاف شماره پنج: چرا این غذا را سفارش دادی؟
سفر به کشورهای خارجی نوعی ماجراجویی در عرصه ی غذا و خوراکی به شمار می رود. اگر برای تجربه ی مزه ها و دستور پخت های جدید آمادگی دارید، می توانید به رستوران های محلی رفته و غذاهای ناشناخته را امتحان کنید. جالب است بدانید بحث غذا و رستوران یکی از اختلافات رایج زوج ها در سفر است. این اختلاف وقتی بالا می گیرد که یکی از شما پس از امتحان غذایی جدید که دیگری با آن مخالف بوده، مریض شود!
این را بدانید که مدیریت بحران در سفر از مهارت های مهم و ضروری است. حتی در سفرهای برنامه ریزی شده با تور ممکن است مشکلاتی چون بیماری اتفاق بیفتد. قدرت تحمل و مدیریت اضطراب خود را بالا ببرید. به علاوه، اگر در رستورانی غذای مورد نظر همسرتان را سفارش دادید و خوب نبود، دلیلی برای ناراحتی شما وجود ندارد. امتحان چیزهای جدید بخشی از سفر است.