ویزای هندوستان

صدور ویزای توریستی هند دو هفته زمان می برد و برای یک ماه صادر می شود و امکان تمدید آن وجود ندارد.

مدارک لازم:

شناسنامه

پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی جدید در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن .

بلیط رفت و برگشت هواپیما

رزرو قطعی هتل

آدرس سفارتخانه:

تهران ، خیابان شهید بهشتی، خیابان میرعماد،‌نبش کوچه ۱۹، پلاک ۲۲

شماره تماس:

۸۸۷۵۵۱۰۵ (۰۲۱)

۸۸۷۵۵۱۰۲ (۰۲۱)

فکس:

۸۸۷۵۵۹۷۳ (۰۲۱)

روز و ساعات کاری:

یکشنبه تا پنجشنبه ۸:۳۰ تا ۵:۰۰

وب سایت:

http://www.indianembassy-tehran.ir/