نمایی از فرش جام جهانی در تبریز
30 اردیبهشت 1397
به گزارش ایسنا، استاد حسین کاظمی حامد در آیین رونمایی از فرشهای نفیس جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه که در محل سالن اجتماعات شهرداری تبریز برگزار شد، اظهار کرد: فرش جام جهانی ۲۰۱۸روسیه در ایران طراحی و بافته شده است که در نتیجه آن سه تخته فرش نفیس تبریز که هر کدام به موزه های فیفا و فدراسیون فوتبال روسیه و آستان قدس رضوی و سه عدد تابلو فرش که به میزبانان تیم ملی ایران در مرحله نخست اهدا خواهد شد، شامل میشود.
وی ضمن تقدیر از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تبریز، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری و شهردار منطقه دو بابت پیشنهاد برگزاری این مراسم و تدارک مقدمات اجرای این آیین، افزود: بافت این فرشها در طول 6 ماه و 15 روز به اتمام رسیده که این آثار حاصل همراهی تیم چند نفره که از جمله طراحی آن به عهده مهدی شاهی و با همکاری حامد حیدری بوده است.
وی افزود: در بافت این فرش ها، نقوش اسلیمی و گل رز که نماد فرش تبریز است، رعایت شده و تارو پود آن از ابریشم و مواد اولیه آن درجه یک که 50 درصد گیاهی و 50 درصد شیمیایی به دلیل براق بودن فرش است، استفاده شده است.
www.isna.ir