اتفاقات ناراحت کننده در هتل

چه چیزی در هتل بیش از همه شما را عصبانی و ناراحت می کند؟ مسافران پر سر و صدا در اتاق های اطراف؟ سرعت پایین اینترنت؟ آسانسور خراب؟ این لیست به نوعی پایان ندارد. به همین خاطر است که در انتخاب هتل باید وقت و انرژی کافی صرف کنید، از مشاور آژانس مسافرتی خود مشورت بخواهید و نظرات مردم را در صفحات اجتماعی هتل مورد نظرتان به دقت بخوانید. با 2Safarهمراه شوید تا در مورد اتفاقات ناخوشایندی که در هتل ها رخ می دهند و خاطر مسافران را آزرده می سازند بیشتر بدانید.

1. باربرهایی که انعام می خواهند.

حمل بار مسافران در فضای هتل جزء وظایف و خدمات اکثر هتل ها محسوب می شود و حتی این مورد را در لیست خدمات خود ذکر می کنند اما وقتی باربر چمدان های شما را به اتاقتان می آورد بدون انعام آن جا را ترک نمی کند! شاید شما در انعام دادن مشکلی نداشته باشید اما معمولاً در آغار سفر حتی پول خود را به پول محلی تبدیل نکرده اید و این باربرهای خواهان انعام روی اعصاب هستند! شما بی صبرانه منتظرید باربر اتاق را ترک کند تا بعد از پرواز و ساعات خسته کننده ای که داشته اید، به استراحت بپردازید اما اوشروع به وقت گذرانی می کند و توضیحاتی بیهوده در مورد کنترل تلویزیون و هیتر و کولر و غیره می دهد. اینطور مواقع بهتر است هر چه زودتر انعام او را بدهید تا سرانجام راضی به ترک اتاق شما بشود!

2safar

2. همسایه های پر سر وصدا

پس از آنکه موفق شدید از شر باربر خلاص شوید،تغییر لباس می دهید و به رخت خواب می روید تا چرتی بزنید. چشمانتان تازه گرم شده که صدای گریه و جیغ نوزاد اتاق سمت راستی بلند می شود و یا صدای بگو مگوی زوجی از اتاق سمت چپی به گوش می رسد. خیلی از هتل ها دیوارهای نازکی دارند که صدا از آن ها به راحتی عبور می کند. در بهترین حالت صدای تلویزیون اتاق کناری را خواهید شنید. گاهی تماس با قسمت پذیرش و نگهبانی می تواند مفید باشد چون آن ها به مسافران در مورد سر و صدا تذکر خواهند داد اما این راه حل همیشه پاسخگو نیست. مثلاً اگر همسایه های شما نوزادی داشته باشند که نیمه شب گریه می کند، کاری از دست پدر و مادر نوزاد بر نمی آید. اگر شانس بیاورید و هتل اتاق خالی دیگری داشته باشد، می توانید تقاضای تغییر اتاق بدهید. در این صورت مجبور خواهید بود چمدان هایی که باز کرده اید مجدداً جمع کنید!

2safar

3. آسانسور کند یا خراب

مشکل آسانسور در هتل های لوکس و پنج ستاره کمتر بروز می کند. هتل های بزرگ آسانسورهای متعددی دارند و سرعت آن ها نیز خیلی زیاد است. اما اگر در هتل متوسطی اقامت کنید، برای مشکلات آسانسور از قبل خود را آماده کنید. بعضی اوقات آسانسور با اینکه کار می کند اما شما عملاً با استفاده از راه پله سریع تر به اتاقتان رفت و آمد خواهید کرد! بعضی آسانسور ها واقعاً کند هستند و در هر طبقه توقف می کنند یا گاهی مجبورید دقایق طولانی منتظر آسانسور بمانید. توصیه ی ما این است که در هتل های متوسط یا ارزان در طبقات پایین تر اتاق بگیرید تا از دردسر های آسانسور دور بمانید.

2safar

4. چشم انداز بد اتاق

شاید با توجه به هزینه ی زیادی که صرف هتل کرده اید، انتظار اتاقی با چشم اندازی دلپذیر دارید اما با کشیدن پرده های اتاق با منظره ای ناامید کننده از خیابانی شلوغ و ساختمان های بتونی خاکستری روبه رو می شوید. شاید حتی در توصیف اتاق، چشم انداز اقیانوس ذکر شده باشد اما تنها چیزی که شما می بینید لکه آبی رنگ دوری است که مثلاً چشم انداز اقیانوس است. اینگونه توصیف های نادرست واقعاً ناراحت کننده هستند. گاهی با اعتراض به مدیریت هتل این مشکل حل می شود و گاهی هم هیچ راه حلی وجود ندارد. شما با جمله ی "متأسفیم، هیچ اتاق خالی دیگری موجود نیست"، مجبور می شوید در همان اتاق دلگیر بمانید.

2safar

5. تعطیلی زود هنگام سرویس اتاق

شما ساعت یازده شب به هتل رسیده اید و خسته و گرسنه اید. می دانید رستوران هتل در این ساعت تعطیل است اما امید به سرویس اتاق دارید. منویی که در اتاقتان قرار دارد نگاه کرده و غذایی انتخاب می کنید اما با تماس به قسمت سرویس دهی متوجه می شوید که در این ساعت شب سفارشی پذیرفته نمی شود و سرویس اتاق ساعت ده شب خاتمه می یابد.

2safar

6. انقضای کارت کلید اتاق

به عنوان توریستی که ساعات طولانی روز راه رفته و آخر شب بسیار خسته است و می خواهد هر چه زودتر به اتاق برسد و استراحت کند، کار نکردن کارت کلید یک مصیبت محسوب می شود. متأسفانه این اتفاق بسیار رایج است و برای همه ی ما تا به حال رخ داده است. با تمام شدن مدت زمان شارژ کلید اتاق، مجبور هستید به قسمت پذیرش برگردید و تقاضای کارت دیگری کنید.

2safar

7. مزاحمت بدموقع خدمتکار

گاهی علیرغم علامت "لطفاً مزاحم نشوید"، خدمتکاران هتل در زده و بلافاصله وارد اتاق می شوند. بعد به سرعت عذر خواهی کرده و در را می بندند اما با همین حرکت موفق شده اند خلوت شما را به هم بزنند و ناراحتتان کنند.

2safar

8. نبودن پریز برق در کنار تخت

این یکی از ناخوشایند ترین اتفاقات برای معتادان موبایل است و می تواند در طول سفر برای همه ناراحت کننده باشد. شما شب خسته روی تخت دراز کشیده اید و می خواهید عکس هایی که آن روز گرفته اید در گوشی مرور کنید یا به وب گردی بپردازید اما گوشی تان شارژ ندارد و پریز برق نیز از تخت کاملاً دور است. این مسئله در مورد لپ تاپ وسایر وسایل الکترونیکی نیز صدق می کند.

9. اتاق کم نور و دلگیر

به نظر می رسد ده مدل چراغ در اتاق هتل شما وجود دارد اما علیرغم روشن کردن تمام آن ها، همچنان اتاقتان کم نور و دلگیر به نظر می رسد. شاید به این خاطر است که اغلب چراغ ها آباژورهایی با نور بسیار کم هستند. اگر از آن دسته مسافرانی نباشید که فقط شب ها برای خواب به هتل مراجعت می کنند، نور کم اتاق آزار دهنده خواهد بود و این مسئله راجع به خیلی از هتل ها صدق می کند.

2safar

10. دوش عجیب غریب حمام

گاهی شما نیاز به یک مدرک تحصیلی در لوله کشی دارید تا بفهمید دوش حمام چگونه کار می کند. در وهله ی اول نمی دانید چطور مسیر آب را به جای شیر وان به دوش تغییر دهید و وقتی با زحمت زیاد موفق به این کار شدید، تنظیم درجه ی حرارت آب مصیبت جدیدی خواهد بود. حتی ممکن است کار به جایی برسد که مجبور به کمک گرفتن از خدمات اتاقداری و سرایداری هتل شوید!

2safar

11. وایفای کند و گران قیمت

خیلی از هتل ها به خاطر Wi-Fi مسافران خود را اضافه شارژ می کنند. ممکن است حتی وایفای به ظاهر رایگان باشد اما شما به علت انتخاب سرویس ویژه یا استفاده از چند وسیله ی مختلف شارژ شوید. این اتفاق در خیلی از هتل ها می افتد و بنابراین هنگام وصل شدن به وایفای هتل، پیغام ها را با دقت بخوانید و نخوانده دکمه ی "موافقم" را نزنید.در بعضی هتل ها نیز سرعت اینترنت به قدری کند است که بهتر است آن چند روز کلاً وایفای را کنار بگذارید.

2safar

12. قابل رؤیت بودن داخل اتاق از بیرون

دقت کنید که بعضی هتل های شهر که توسط آسمان خراش ها احاطه شده اند ممکن است حریم خصوصی قابل اعتمادی نداشته باشند و داخل اتاق کاملاً قابل دید زدن باشد. در چنین حالتی باید پرده های اتاق را حتی در طول روز پوشیده نگه دارید و گرنه ممکن است خود را در معرض تماشای ده نفری که در اتاق ساختمان روبه رو در حال برگزاری جلسه هستند قرار دهید!

2safar

13. شارژ اضافی در هنگام چک اوت

شاید با تمام مشکلاتی که ذکر شد به نوعی کنار آمده و برای هر کدام راه حلی پیدا کرده باشید. سرانجام روز آخر اقامت شما در هتل فرا می رسد و برای چک اوت اتاق اقدام می کنید. در این هنگام تازه متوجه می شوید که به خاطر استفاده از مینی بار اتاق (در حالی که به آن دست نزده بودید) یا سرویس اتاقی که هرگز سفارش نداده بودید، اضافی شارژ شده اید. هیچ چاره ای نیست جز این که با دعوا هتل را ترک کنید.

با همه ی مشکلات احتمالی که درباره اش صحبت کردیم، باز هم جای نگرانی نیست. این اتفاقات همیشه نمی افتند و شما بیشتر اوقات اقامت خوش و خاطره انگیزی در یک هتل مناسب خواهید داشت. پس چمدان ها را ببندید و عازم ماجراجویی شوید!

2safar