توصیه های مؤکد در ارتباط با سفر های خارجی

یک سفر بدون استرس آرزو و هدف بسیاری از ما است، سفری بدون پیشامد های ناراحت کننده و غیر منتظره. باید بدانید اگر چه بروز خیلی از اتفاقات از اختیار ما خارج است اما با کنترل برخی مسائل، احتمال تجربه ی یک سفر ایمن و آسوده بسیار زیاد است. ما در 2Safar توصیه های مؤکد در ارتباطبا سفرهای خارجی داریم که رعایت تک تک آن ها ضروری است. چانه نزنید و از زیر بار هیچ کدام از آن ها شانه خالی نکنید!

2safar

1. چک کردن چند باره ی کلیه ی مدارک

احتمالاً همراه داشتن پاسپورت را فراموش نخواهید کرد مگر آن که واقعاً حواس پرت باشید! اما تاریخ پاسپورت را از قبل چک کنید که حداقل دارای شش ماه اعتبار بوده وضمناً صفحه ی خالی برای مهر های لازم داشته باشد. همراه داشتن ویزا اگر در برگه ای جداگانه است و روی پاسپورت مهر نشده فراموش نشود. سایر مدارک نیز شامل بیمه ی مسافرتی، واچر هتل، رضایت نامه ی همسر در صورتی که بدون او با فرزندتان سفر می کنید، رسید پرداخت عوارض خروج از کشور و غیره است. از تمام مدارک تان کپی و اسکن تهیه کرده و اسکن ها را به خود ایمیل کنید یا در گوشی موبایلتان عکس آن را داشته باشید.

2safar

2. چک این آنلاین و انتخاب صندلی، چک کردن اطلاعات پرواز

امروزه چک این آنلاین بسیار معمول است. کارت پروازتان را پرینت کرده و عکس آن را در گوشی تان نیز نگه دارید. انتخاب صندلی را فراموش نکنید. هر چه زودتر چک این کنید حق انتخاب بیشتری در ارتباط با صندلی خواهید داشت. قبل از رفتن به فرودگاه حتماً وبسایت فرودگاه را جهت اطلاعات پرواز چک کنید تا اگر پروازتان تأخیر دارد زودتر اطلاع پیدا کنید. هر چند بسیاری از ایرلاین ها هر نوع تغییر در پرواز را با اس ام اس یا ایمیل به اطلاع مسافران خود می رسانند. از قبل ترمینال ایرلاین خود را در فرودگاه چک کنید.

2safar

3. برچسب یا لیبل زدن روی چمدان

این مسئله خیلی مهم است اما بسیاری از ما نادیده اش می گیریم. اسم، آدرس هتل، شماره ی پرواز و اطلاعات تماس (ایمیل، تلفن) خود را روی چمدان هایتان بزنید تا در صورت گم شدن چمدان، راحت تر به شما دسترسی پیدا کنند. همچنین عکسی از چمدان های خود در گوشی تان داشته باشید تا در صورت نیاز آن عکس را به مسئولان نشان دهید. علاوه بر برچسب آدرس، بهتر است چمدانتان مشخصه ای داشته باشد که هنگام تحویل بار آن را به راحتی تشخیص دهید. استفاده از روبان های رنگی گزینه ی مناسبی است.

2safar

4. خرید بیمه ی مسافرتی

شاید خرید بیمه در میان آن همه مخارج قبل از سفر، هزینه ای اضافه به نظر برسد اما معمولاً زندگی با شوخ طبعی درست در همان سفری که بیمه نخریده اید، شما را پشیمان می کند! هنگام خرید بیمه سراغ ارزان ترین گزینه ی ممکن نروید. با دقت تمام توضیحات لازم را بخوانید. شما نه تنها به بیمه ی درمانی که شاید به بیمه کردن وسایل و بارهایتان نیاز داشته باشید. اگر مسن هستید یا از بیماری خاصی رنج می برید بهتر است احتیاط کرده و بیمه ای خریداری کنید که پوشش مناسبی داشته باشد.

2safar

5. چک کردن واکسن های مورد نیاز

واکسیانسیون را ساده نگیرید و تصور نکنید سال های قبل تمام واکسن های مورد نیاز را زده اید. برخی واکسن ها بعد از چند سال نیاز به دوز یادآور دارند و همچنین واکسن هایی هستند که تا به حال نزده اید. بعضی از کشورها واکسیانسیون قبل از سفر را اجباری کرده اند بنابراین حتماً این مورد را قبل از سفر چک کنید. همچنین در مورد داروهای مورد نیاز نیز با پزشک خود مشورت کنید. جعبه ی کمک های اولیه و همراه داشتن قرص مالارایا را فراموش نکنید.

2safar

6. پرینت واچر هتل و سایر اسم ها و آدرس های ضروری

فکر نکنید رانندگان تاکسی به راحتی هتل شما را پیدا می کنند. آدرس را حتماً به صورت پرینت به همراه داشته باشید. حتی بد نیست آدرس هتل را قبلا روی نقشه مشخص کرده و خودتان نیز با آن آشنایی داشته باشید. همچنین تلفن هتل را در صورت احتمال تماس ضروری به همراه داشته باشید. همیشه احتمال گم شدن را در نظر بگیرید.

7. آمادگی برای سفر برگشت

قبل از سفر همه در مورد خود سفر و مقصد پیش رویمان هیجان زده هستیم اما این دلیل نمی شود که روی سفر برگشت به خانه تمرکزی نداشته باشیم. اگر اتومبیل خود را در پارکینگ فرودگاه می گذارید حتماً محل دقیق پارک آن را به خاطر بسپارید و کارت پارکینگ را در جایی مطمئن نگهداری کنید. سوییچ ماشین را نیز در جای امنی که احتمال گم شدن آن نباشد بگذارید. این احتیاط شامل کلید در خانه تان هم می شود. سعی کنید جایی مخصوص در کیف تان برای کلید ها در نظر بگیرید. کلید ها را در چمدان به بار تحویل ندهید.

2safar

8. خرید ارز قبل از سفر

قبل از سفر ارز مورد نیاز خود را تهیه کرده و همه چیز را به مقصد یا بدتر از آن فرودگاه واگذار نکنید. نرخ تبدیل پول در فرودگاه معمولاً گران ترین است. در نظر بگیرید که قبل از رسیدن به یک صرافی مطمئن در کشور مقصد، هزینه هایی چون کرایه ی تاکسی و انعام باربر و غیره خواهید داشت پس نیاز به ارز کشور مقصد دارید.

2safar

9. همراه داشتن آداپتور

به خاطر داشته باشید پریز برق کشورهای مختلف با هم فرق دارد و شما برای شارژر موبایل و لپ تاپ و غیره نیاز به آداپتور دارید. قبل از سفر در این باره تحقیق کرده و آداپتور مورد نیاز را خریداری کنید. بهتر است یک آداپتور در چمدان بار و یکی دیگر در ساک دستی خود داشته باشید. اگر فراموش کردید قبل از آنکه برای خرید آداپتور سرگردان بازار ها شوید از پذیرش هتل سؤال کنید. آن ها معمولاً آداپتور هایی که مسافران قبلی جا گذاشته اند در اختیار دارند و به شما قرض خواهند داد. اما به امید هتل نباشید. خرید آداپتور را جزء اولویت های خرید خود برای سفر قرار دهید.

2safar