تایلند

تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌جزیره هندوچین واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامان همسایه‌است.

موقعیت جغرافیایی

این کشور با مساحت حدود ۵۱۳ هزار کیلومتر حدود ۶۴ میلیون نفر را در خود جای داده‌است.

موقعیت جغرافیایی: جنوب شرق آسیا(۱۵ درجه شمالی و ۱۰۰ درجه شرقی - نیمکره شمالی)

مساحت: ۵۱۳٫۱۱۵ کیلومتر مربع

همسایگان: میانمار در غرب و شمال- لائوس در شمال و شمال شرق- کامبوج در جنوب شرق و مالزی در جنوب مرزهای زمینی: ۴۸۶۴ کیلومتر

مرزهای دریایی: ۳۲۱۹ کیلومتر

آب و هوا: آب و هوای گرمسیری با سه فصل متمایز گرم و خشک، بارانی و خنک

وضعیت آب و هوا

چون تایلند به دریا نزدیک است بیشتر مواقع دارای یک آب هوای معتدل می‌باشد کشور تایلند در موقعیت استراتژیکی جنوب شرقی آسیا قرار داشته و بسیار حاصلخیز می‌باشد. شمال کشور کوهستانی و دارای جنگلهای بسیاری است و نواحی مرکزی آن پوشیده از شالیزارهای سرسبز برنج است. قسمت غرب و شرق سرزمین دارای باغهای میوه، درختان کائوچو، جنگلهای همیشه سبز و ساحل شنی سفید است. علاوه بر آن دارای جزایر بسیاری است که هر کدام، گویی تصویری از بهشت را برای گردشگران به نمایش می‌گذارد.

اقتصاد

بات واحد پول تایلند وهر بات حدود ۳۰ تومان است.

زبان مردم تایلند

زبان تایلندی یکی از قدیمی‌ترین زبان‌های شرق آسیاست و بیشتر مردم تایلند به این زبان صحبت می‌کنند هرچند گویش‌های قومی و منطقه‌ای بسیاری نیز در نقاط مختلف این کشور وجود دارند. تایلندی زبان رسمی این کشور است و الفبای مخصوص خود را دارد. زبان گفتاری و نوشتاری این کشور کاملاً برای کسانی که به این کشور سفر می‌کنند، غیر قابل فهم است. این زبان، تک سیلابی و با پنج لحن (آهنگ) مختلف است که هر لحنی، معنای یک سیلاب واحد را تغییر می‌دهد. ترکیب این لحن‌ها و سیستم نوشتاری پیچیده و نیز تلفظ‌های دشوار این زبان سبب شده که یادگیری این زبان برای خارجی‌ها سخت شود.

ادیان و مذاهب

در حدود ۹۵٪ مردم تایلند بودایی هستند. مسلمانان، با حدود ۴٪ جمعیت، بعد از بوداییان بزرگ‌ترین گروه مذهبی این کشور هستند. گفته می‌شود یک نفر ایرانی به نام شیخ احمد قمی مذهب شیعه را به تایلند آورد.

غذا در تایلند

غذاهای تایلند به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، آمیزه ای از غذاهای این دو کشور است. غذا در تایلند وعده مشخصی ندارد و معمولا بخارپز شده یا تفت داده می شود. غذاهای این کشور به تند و ادویه دار بودن شهرت دارند در حالی که غذاهای تایلندی بسیاری نیز هستند که اصلا ادویه دار نیستند.

پرچم تایلند

پرچم تایلند برای اولین بار در ۲۸ سپتامبر ۱۹۱۷ به رسمیت شناخته شد. به عنوان پرچم ملی و نشان غیرنظامی و نشان استان شناخته می‌شود و همچنین دارای تناسب ۲:۳ می‌باشد. این پرچم که رنگ‌های آن قرمز، سفید و آبی می‌باشد. رنگ قرمز سمبل ملت و خاک، رنگ سفید نماد مذهب و رنگ آبی آن نماد سلطنت این کشور می‌باشد که در وسط پرچم نقش بسته است.

جاذبه های گردشگری تایلند

از جمله مکانهای دیدنی و جاذبه های گردشگری این کشور می توان به معبد بزرگ بودا ، بازار جواهرات، رویال کانال، موزه ملی، پارک تفریحی دریم ورد، باغ وحش بزرگ ،باغ رز در تایلند، باغ پروانه ها و آکواریوم تایلند اشاره کرد.