نکات طلایی در سفر های هوایی

علیرغم همگانی شدن سفر با هواپیما و افزایش پرواز ها به نقاط مختلف جهان، همچنان این پرنده ی آهنین برای بسیاری از ما مرموز و ناشناخته است و نکات و رازهای زیادی درباره اش وجود دارد که نمیدانیم. این مقاله شامل نکات متفاوت و جالبی در ارتباط با سفرهای هوایی است. از علت بعضی قوانین اعصاب خرد کن نظیر لزوم خاموش کردن گوشی های موبایل گرفته تا نگرانی های تیم پرواز درباره ی مسائل مختلفی که ممکن است در طول سفر هوایی اتفاق بیفتد. با 2Safar همراه باشید.

1. اگر از پرواز می ترسید، صبح زود سفر کنید.

شاید دانستن این نکته برای شما جالب باشد که پرواز های صبح زود تکان ها و لرزش های کمتری دارند و مسافر احساس ایمنی بیشتری می کند. موضوع از این قرار است که هر چه بیشتر زمین بیشتر گم می شود امکان ایجاد چاله های فضایی بیشتر است و در ضمن احتمال طوفان و رعد و برق در ساعات بعد از ظهر بیشتر از صبح است. اگر در پرواز دچار استرس می شوید یا از تکان های هواپیما حالتان بد می شود، پرواز اول وقت بهترین گزینه برای شما است.

2safar

2. مسافرانی که روی بال می نشینند کمترین تکان را حس می کنند.

این نکته نیز برای مسافرانی که اضطراب پرواز دارند یا دچار پرواز زدگی می شوند حائز اهمیت است. پر تکان ترین قسمت هواپیما صندلی های عقب است. هواپیما در واقع حالتی مانند الاکلنگ دارد و چنان چه شما وسط بنشینید تکان های کمتری حس خواهید کرد.

2safar

3. هوای جلوی هواپیما تازه تر و سردتر است.

جریان هوا در هواپیما از سمت جلو به سوی عقب است. اگر مایل به تنفس هوای تازه هستید صندلی های جلو را انتخاب کنید. ضمن اینکه این هوا هر چه به سمت عقب می رود گرم تر می شود. اگر فکر می کنید نیاز به جای گرم تری دارید صندلی های عقب را انتخاب کنید.

4. دلیل لزوم خاموش کردن تلفن همراه، احتمال ایجاد اختلال در دستگاه کنترل ارتفاع خلبان است.

اگر مثلاً 12 نفر همزمان درست قبل از فرود تصمیم به تماس با تلفن های همراه خود بگیرند ممکن است دستگاه کابین خلبان ارتفاع را اشتباه نشان دهد.

2safar

5. اگر مهماندار بگوید در صندلی خود بمانید و کمربند را ببندید حرفش را جدی بگیرید.

اگر صرفاً چراغ بسته بودن کمربند ها در وسط پرواز روشن باشد و نیاز به بلند شدن از صندلی تان داشته باشید، شاید مسئله ی مهمی نباشد. در اینگونه مواقع مهمانداران هم سخت نمی گیرند. اما توجه کنید اگر خود مهماندار به شما تأکید کرد سرجایتان باقی بمانید حرفش را جدی بگیرید. احتمالا شرایط نامساعد جوی گزارش شده است.

2safar

6. نگه داشتن کودک در آغوشتان در طول پرواز ایمن نیست.

اگر بین خرید بلیط صندلی برای کودک خود و نشاندن او به روی پایتان مردد هستید، هزینه ی صندلی را پرداخت کرده و ایمنی بیشتری برای او فراهم نمایید. بدانید که حادثه یک بار رخ می دهد و نشاندن کودک در آغوش حتی در صورت بسته بودن کمربند کاری خطرناک است.

2safar

7. اگر قصد خواباندن صندلی خود را دارید، صندلی عقب خود را چک کنید که لپ تاپی در پشت صندلی تان قرار نداشته باشد.

شاید نتوانید تصور کنید که تا به حال چندین و چند بار لپ تاپ های مسافران به خاطر بی احتیاطی مسافران صندلی های جلویی شکسته است. قابلیت خواباندن صندلی به این معنا نیست که شما مسافر پشت سر خود را آزار داده یا به وسایل او آسیب برسانید. احترام به مسافر پشت سری در این رابطه ضروری است.

2safar

8. چیزی به عنوان فرود هواپیما بر روی آب وجود ندارد.

شاید این جمله را قبلاً شنیده باشید که هواپیمایی روی آب فرود آمده است. چنین چیزی واقعیت ندارد و فرود به روی آب در واقع سقوط در آب است.

2safar

9. اگر احساس سرما می کنید، به مهماندار بگویید.

مهمانداران پیغام های مسافران در داخل کابین را به خلبان منتقل می کنند. بنابراین هر مشکلی داشتید مثلاً احساس می کردید هوای کابین زیادی سرد است با مهماندار صحبت کنید. مهماندار از خلبان خواهد خواست که درجه ی هوای کابین را گرم تر کند.

2safar

10. اگر تیم پرواز را در فرودگاه می بینید، از آن ها آدرس نپرسید.

بیشتر مردم وقتی خدمه ی پرواز را با یونیفرم های مخصوص در فرودگاه ها می بینند، جلوی آن ها را می گیرند و از آن ها آدرس گیت خروج و این قبیل سؤالات را می پرسند. باید بدانید آن ها کارمند فرودگاه نیستند و آنقدر در فرودگاه های مختلف رفت و آمد دارند که قادر به پاسخگویی به سؤالات شما نمی باشند.

2safar

11. خلبانان در طول پرواز های باری، لباس های رسمی نمی پوشند.

در یک پروازباری به خصوص اگر طولانی مدت باشد، خلبانان با خیال راحت در هواپیما لباس خود را عوض می کنند و لباس خانگی راحت می پوشند.

2safar

12. دلیل لزوم خاموش کردن لپ تاپ و گذاشتن آن در کیف، جلوگیری از آسیب رساندن به مسافران در صورت پرت شدن لپ تاپ است.

ما نمی خواهیم یک مک بوک با سرعت 200 مایل بر ساعت به سر و صورت مسافری پرتاب شود. در هنگام تیک آف و فرود امکان اینگونه حوادث به دلیل تکان های بیشتر هواپیما بالا می رود. از این رو ما از مسافران می خواهیم لپ تاپ خود را خاموش کرده و در کیف بگذارند.

2safar

13. هنگام استفاده از هندزفری آن را فقط در یک گوش خود قرار دهید تا پیغام های مهمانداران را بشنوید.

شاید در هواپیما پیش آمده است که در هنگام تیک آف یا فرود مهمانداران از شما خواسته اند هندزفری خود را از گوش خود خارج کنید یا فقط در یکی از گوش های خود قرار دهید. دلیل این امر لزوم شنیدن پیغام های مهم مهمانداران است. شما که نمی خواهید از یک موقعیت اورژانسی بی خبر بمانید؟