شرکت هواپیمایی سنگاپور بودجه نجات از Covid-19 تأمین می کند
شرکت هواپیمایی سنگاپور از طریق یک وثیقه قابل تبدیل به مدت ده سال به سهامداران جدید 5.3 میلیارد دلار سهام جدید و حداکثر 9.7 میلیارد دلار دیگر سود ارائه می دهد.
10 فروردین 99
سهامدار شرکت هواپیمایی سنگاپور ، صندوق دولتی Temasek Holdings ، گفت که فروش سهام و اوراق قرضه قابل تبدیل را تا 15 میلیارد دلار تضمین می کند. شرکت هواپیمایی اعلام کرده است که از آن پول برای طوفان Covid-19 استفاده می کند تا این ویروس از بین برود. شرکت هواپیمایی سنگاپور همچنین یک تسهیلات وام 4 میلیارد دلاری با بانک DBS ترتیب داده است. شرکت هواپیمایی افزود ، این پول برای پشتیبانی از نیازهای نقدینگی شرکت در مدت زمان طولانی استفاده می شود ، تا زمانی که عرضه سهم تمام شود. پیتر ساه ، رئیس هواپیمایی سنگاپور گفت: "این زمان استثنایی برای گروه SIA است.
وی افزود : "از زمان وقوع شیوع Covid-19 ، در اثر بسته شدن بی سابقه مرزها در سراسر جهان ، تقاضای مسافر به طرز چشمگیری کاهش یافته است. "ما به سرعت برنتمه ای ترتیب دادیم تا اقدامات کاهش هزینه را عملی کنیم." هم چنین اضافه کرد: "ما همچنین با دولت سنگاپور همکاری نزدیکی کرده ایم تا در این مدت سنگاپوری ها با اطمینان در خانه بمانند .